Otsikkokuva: Samppa Toivonen

Karri Pajarinen pelasi huikean EM-lopputurnauksen. Kolme ottelua – neljä touchdownia. Juoksupelien keskiarvo 7,4 jaardia. Pronssiottelussa Pajarinen iski kaksi touchdownia, joista toinen jäi ottelun voittomaaliksi. Hänet valittiin pronssipelin arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Kaikki edellä mainittu on huikeaa statistiikkaa ja ansioluettelointia 19-vuotiaalle pelaajalle. Nöyrä nuori mies tosin tiedostaa olevansa ravintoketjun huipulla sen suhteen, mitä tilastoihin tulee. Hajottajat ja pedot löytyvät hänen edestään. Blokkaajien lahkosta.

– Annan kaiken kunnian hyökkäyksen linjalle, Pajarinen totesi pronssiottelun jälkeen. – He tarjosivat minulle ja muille keskushyökkääjille tilaa juosta – oikeastaan he tekivät kaiken työn.

– Ja meidän työmme oli sen jälkeen helppoa. Heille kuuluu iso kiitos niistä mahdollisuuksista, jotka sain.

– Ja samoin meidän laitahyökkääjille. He tekivät todella hienoa työtä avoimella kentällä ja tekivät juoksupelille tilaa.

Torstaina Ranskaa vastaan ja lauantaina Ruotsia vastaan Suomea kannattamassa oli yhteensä lähes 5 000 katsojaa. Määrä vetää Pajarisen hiljaiseksi.

– Iso kiitos kaikille katsojille, jotka olivat meidän tukena tässä turnauksessa. Kiitos.

Tämä nuori mies on juuri murtautunut eurooppalaisen jenkkifutiksen huipulle. Ja mitä hän on täynnä? Kiitollisuutta. Upea pelaaja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *